Beeldtaal = de sleutel tot succes

De kracht van het Span ligt bij originaliteit. Wij nemen niets als vanzelfsprekend aan. Dit is niet de makkelijkste weg, maar deze leidt tot een vorm die echt bij jouw onderneming past én die opvalt.

Je wordt gezien met opmerkelijke beeldtaal

Jouw markante en eigentijdse huisstijl

Onze specialiteiten, jouw commerciële succes

Vorm en identiteit

In één oogopslag zien waar jouw bedrijf voor staat, dát is ons ultieme doel. Wij geven vorm aan je visuele identiteit en voeren dit consistent door in presentaties of op briefpapier, visitekaarten, reclame uitingen of de corporate website.

 

We zijn ook sterk in restylen van bestaande logo’s.

Als typografie-liefhebbers geven we graag grafisch vorm aan boeken en magazines. Of je het eindresultaat op papier of online wilt presenteren, dat  maakt ons niet uit.

 

Wil je het graag zelf doen, maar moet het er wel professioneel uitzien? Dan kunnen we bijvoorbeeld gebruik maken van Adobe Incopy. Wij ontwerpen en jij vult de teksten in. Heb je hulp nodig bij het schrijven van strakke teksten? Ook daarvoor hebben wij de juiste contacten paraat.

 

Alles wat jij online wilt zetten

Ook een website moet bij je bedrijf passen. Wij zoeken naar een vorm die jouw product het best belicht. Door gebruik te maken van een UX designer, SEO teksten en de juiste contentmarketing zorgen we ervoor dat de zoekmachines je goed kunnen vinden. Met dezelfde insteek ontwerpen we je webshop en online magazine.

 

Samen bepalen we een social media marketingstrategie en maken hiervoor content.

 

Wat koop je nog meer bij het Span?

Foto’s: Welke beelden zoek je? Stockfoto’s, sfeerfoto’s of haarscherpe productfoto’s? Lees meer

Film & animatie: Al eens aan een stijlvolle bedrijfsvideo gedacht? Of misschien heb je meer aan een aantal kleine animaties die je product mooi uitlichten. Ook een handleiding spreekt meer aan als die in een bewegend beeld tot leven komt.  Lees meer

(Be)drukken: Waar we het voorheen hadden over ‘drukwerk’ wordt nu meestal op papier geprint. Dit is vaak goedkoop en snel. We begeleiden offsetdruk, foliedruk en zeefdrukwerk. Lees meer

Awards: Een kleine zijsprong, het maken van trofeeën is per toeval uitgegroeid tot een van onze specials. Lees meer

Copyright © 2018 hetSpan.nl - creatief bureau voor reclame en webdesign