Huisstijl

Omdat het logo het gezicht van je onderneming is, moet het perfect passen. Wij zijn er op gebrand dat jouw logo en de daaruit voortvloeiende huisstijl origineel, passend en breedvoerig bruikbaar is.

 

Bij oplevering leveren we het embleem in eps, ai, pdf, jpg, gif en png formaat aan. Het is dan volledig eigendom van onze opdrachtgever. Uiteraard gebruiken we het wel om op gezette tijden mee te pronken!

 

Het Span design: jouw logo verwerken wij in de huisstijl. Dit is offline bijvoorbeeld briefpapier, visitekaarten, brochures, vlaggen. Online verwerken we het in de website, nieuwsbrieven en social media.

Magazines

Langzamerhand verdringt  het online magazine het papieren exemplaar. Bij ons kun je voor beide bij ons terecht. Voor ons maakt het geen noemenswaardig verschil of het blad gedrukt wordt, alleen online zichtbaar is, of voor beiden ingezet wordt.

 

Het Span design: ruime ervaring bij het maken van magazines. Van opmaak, tot beeld- en tekstinbreng of desgewenst als eindredactie.

 

Het Span online: gebruikt het platform dat bij de opdracht past. Met de nieuwste technieken!

 

Fotografie

Productfoto's, stockfoto's en sfeerfoto's

 

Speciaal voor productfoto’s hebben wij een fotostudio in huis. Dit is makkelijk, want hiermee kunnen we razendsnel repliceren. Ook kunnen we snel en eenvoudig stockfoto’s inzetten. Dankzij een databank met meer dan 100 miljoen afbeeldingen, vinden we altijd een beeld dat past. Als het om sfeerfoto’s gaat, maken we het liefst gebruik van specialisten. Afhankelijk van de vraag zetten we een fotograaf in die het best bij je opdracht past.

 

Het Span fotografie: Productfoto’s en sfeerbeelden. Superkwaliteit en onbeperkt te gebruiken.

Film & animatie

ACTIE!! Niets zo leuk als een dag op de filmset. Je kunt ons zien als filmproducent: Wij regelen de organisatorische kant van de bedrijfsvideo, denken creatief mee  en zijn intermediair tussen cameraman en opdrachtgever.

 

Het Span videoproducties: scenario, script, cameratechniek, montage en animaties.

Reclame

Elk jaar loopt het water ons in de mond bij het zien van de nieuwe collectie schoenen van Elsa Coloured shoes. Wij fotograferen en verwerken voor 6 merken de nieuwe schoenen in catalogi, brochures, showkaarten, advertenties, banners en alles wat er in het desbetreffende seizoen nog meer ter tafel komt. Elsa is actief in vrijwel heel Europa. Hoogtepunt is de jaarlijkse beursstand waar wij vol trots aan meewerken.

 

Het Span reclame: Door het combineren van onze expertise op het gebied van communicatie, strategie, design en webdevelopment zijn wij in staat om jouw bedrijf op de juiste manier te positioneren.

Cultuur

Cultuur staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn dan ook blij dat wij tot huisvormgever zijn verkozen bij de gezamenlijke culturele voorzieningen in de Liemers.

 

Het logo van Kunstwerk is een dynamisch logo. We maken gebruik van een sterk beeldmerk en krachtige typografie. Daarnaast mag je naar hartenlust beelden foto’s en illustraties toevoegen.

 

Het logo van Kunstwerk past hierdoor zondermeer in de overgang van individuele bedrijven naar één grote organisatie.

 

Het Span design: Naam, logo, huisstijl, advertenties, banners, flyers,  Liemers Kunstwerk.

 

Illustraties

We kunnen alle kanten op. Niet alleen hebben we een illustrator in huis, er liggen bovendien contacten met een aantal illustratoren die ieder een eigen stijl aanhangen. Ook putten we uit een databank met legio superstrakke afbeeldingen.

 

Het Span design: zowel vector als photoshop illustraties.

Awards

Een winnaar wil je natuurlijk belonen met iets blijvends: een unieke Award.

 

De keuze van materiaal, vorm, formaat en aantal is afhankelijk van het verhaal dat de Award moet vertellen. De winnaar moet trots kunnen zijn op zijn prijs en met iets moois kunnen pronken.

 

Het Span design: een bijzondere prestatie verdient een opvallend eerbetoon!

Drukwerk

In onze studio staat geen drukpers. Wij hebben goede contacten met een aantal drukkerijen. Hierdoor hebben wij de zekerheid dat al ons werk optimaal uit de verf komt op papier, canvas, plastic, hout of relatiegeschenk. Wij fungeren als intermediair tussen opdrachtgever en drukker.

 

Het Span drukwerk: voor elke uiting een drukwerkspecialist voorhanden.

 

Copyright © 2018 hetSpan.nl - creatief bureau voor reclame en webdesign